Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

John van Loen en Johan Garrelfs naar finale Soccer Golf Masters


Dinsdag 26 april vond de eerste halve finale van de Soccer Golf Masters 2011 plaats op golfbaan BurgGolf in Purmerend. John van Loen en Johan Garrelfs zijn de grote winnaars van deze eerste halve finale. Zij hebben zich geplaatst voor de finale op 3 oktober 2011.Johan Garrelfs was dinsdag tijdens de eerste finale van de Soccer Golf Masters in de categorie handicap 0-18 de beste, gevolgd door John van Loen die in de categorie handicap 18-36 als winnaar uit de bus kwam. In de eerste finale werd geld ingezameld voor de Ruud van Nistelrooy Academy. Tijdens een veiling konden de aanwezigen bieden op onder meer een gesigneerd voetbalshirt van Ajax, het HSV-voetbalshirt van Ruud van Nistelrooy en een geheel verzorgde reis voor twee personen naar Barcelona inclusief kaartjes voor de Champions League wedstrijd Barcelona - Real Madrid. Er werd ruim 7500,- opgehaald voor dit goede doel.

In deze eerste finale streden meer dan 25 (ex)profvoetballers tegen elkaar waaronder Frank de Boer, Ronald Koeman, Willem van Hanegem, Martijn Reuser, John van Loen, Piet Schrijvers, Kenneth Perez en de titelverdediger van vorig jaar Kenneth Goudmijn. De tweede halve finale wordt gespeeld op maandag 30 mei op BurgGolf Gendersteyn. De Soccer Golf Masters werd georganiseerd door HvR Golf Management en GOFOOT Nederland.
John van Loen en Johan Garrelfs zijn de winnaars van de eerste halve finale van het Soccer Golf Masters 2011. Zij hebben zich geplaatst voor de finale die op 3 oktober 2011 gespeeld zal worden. Op de foto vlnr. Friso van de Weerdt, John van Loen, Hilde Bruggink, Johan Garrelfs en Kees Punt. (foto: Grootfocus Fotografie) <br />
<br />
Voor meer informatie en de volledige uitslagenlijst zie:www.soccergolfmasters.nl