Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golfdag voor goede doel op De Hoge Kleij


Maandag 11 juli wordt op Golfclub De Hoge Kleij een golfdag georganiseerd voor de Stichting Viore. Particuliere golfers betalen een bedrag van € 125 voor spelen, lunch, borrel en diner. Het geld dat met deze golfdag wordt binnengehaald, wordt besteed aan het opzetten van een centrum voor mensen die geconfronteerd zijn of zijn geweest met kanker.De Hoge Kleij stelt haar baan eens in de drie jaar ter beschikking aan een goed doel. Dit keer, op 11 juli, is het dus voor de Stichting Viore. Geďnteresseerden kunnen meedoen als bedrijfsflight of als particulier. Bedrijven betalen € 1.000,- voor vier personen, particulieren betalen € 125,-. In dit bedrag is alles inbegrepen: greenfee, lunch, borrel en diner. Er is gekozen voor een unieke wedstrijdvorm waarbij deelnemers ‘speelgeld’ mee krijgen om tijdens het spelen score verlagende mogelijkheden te kopen. Bijvoorbeeld door een golfprofessional een hole te laten spelen, of een bal 10 meter naar links of rechts te verplaatsen. Ook kunnen er mulligans gekocht worden. De wedstrijd wordt afgesloten met een trickshow van Joost Hage.

Het centrum waarvoor de stichting Viore geld inzamelt, wordt gevestigd in de directe nabijheid van Tergooi Ziekenhuizen in Hilversum. De stichting hoopt dat het centrum een inloophuis wordt, een warme plek waar ruimte is voor contact en activiteiten. Het streven is dat het centrum in het najaar van 2011 haar deuren kan openen.

Meer informatie is te vinden op de website :
www.golfdag-viore.nl


Golf Club de Hoge Kleij

Over Golfclub De Hoge Kleij


Golfclub De Hoge Kleij is een van de topbanen in Nederland. Onlangs is een uitdagend renovatietraject ingezet met als doel de baan nog uitdagender te maken. Inmiddels zijn 12 holes afgerond. De baan ligt in het bos op de grens van Amersfoort en Leusden. Ondanks het feit dat de Hoge Kleij ‘nog maar’ 25 jaar oud is, heeft de golfbaan het karakter van een oude bosbaan. Alleen al om die reden is het voor niet-leden een feest om eens een keer op deze baan te spelen.
Zie voor meer informatie: www.hogekleij.nl