Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golf & Clinic reizen met Golfpro Mark Reynolds


Golfers die hun golfvaardigheden nog wat willen bijspijkeren, kunnen komend najaar aan de Costa de la Luz hun hart ophalen. Mark Reynolds, golfpro van Golfcentrum Noordwijk organiseert dan namelijk weer twee Golf & Clinic reizen. Reynolds, die al 17 jaar ervaring heeft als teaching PRO en twee keer winnaar was van de PGA HOLLAND Order of Merit, heeft voor begin oktober en begin november interessante Golf & Clinic reizen opgestart.Mark Reynolds is golfpro van Golfcentrum Noordwijk en heeft een lange staat van dienst. Hij won menig toernooi en met name de laatste jaren maakt hij veel indruk met zijn golftrickshows.

Golfvirtuoos

Geen golftrick is hem te gek. Reynolds is een goochelaar met golfballen. Met zijn shows verbijstert hij menige golfer, die geen idee heeft wat je allemaal met een golfbal kan doen. Niet dat het de bedoeling is dat de deelnemers aan de Golf & Clinic reizen van Reynolds na afloop zijn tricks kunnen evenaren, maar de shows van Reynolds zijn wel een goede graadmeter over wat deze golfvirtuoos kan.
Tijdens zijn golflessen is het vooral zaak golfvaardigheid van zijn ‘leerlingen’ te verbeteren. Golfers die meegaan op zijn golf & clinic reizen naar Zuid Spanje, kunnen dat nu zelfs in Zuid-Spanje onder heerlijke weersomstandigheden ervaren.

Golf & Clinic reizen

Een van de Golf & Clinic reizen van Reynolds is van 3 tot 7 oktober naar het All Inclusive Iberostar Hotel Isla Canela. De reis omvat een Transavia vlucht Rotterdam – Faro v.v, 4 nachten in een 2 persoonskamer ALL INCLUSIVE, 4 dagen Avis huurauto Cat. A. per 2 personen , 4 dagen les van Pro Mark Reynolds - 4 dagen gebruik driving range en shortgame incl. oefenballen en 4 greenfees op de golfbanen Isla Canela, El Rompido, Esuri East & Esuri West.
Kosten per persoon € 999 obv double room. excl. golfbagage (€ 40,- per retour).

Er is ook een Golf & Clinic reis van 7 tot en met 11 november naar het 4 sterren hotel Riu Atlantico. Kosten € 1029. Het pakket is nagenoeg hetzelfde als de reis naar Isla Canela, alleen is het verblijf obv half pension en zijn 4 greenfees op Castro Marim, El Rompido, Esuri East & Esuri West inbegrepen.

Meer informatie op: markreynolds.nl