Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Winnaars kaartactie krijgen clinic Boeljon


Tien winnaars van de Deloitte Ladies Open kaartactie kregen op donderdag 9 juni een clinic van de nummer één van Europa, Christel Boeljon. Op Golfclub Broekpolder, waar Boeljon dit jaar haar vijfde top-10 klassering op rij op de Ladies European Tour behaalde, leerden tien gelukkige golfliefhebbers de kneepjes van het vak van het Nederlandse toptalent.De kaartactie was een initiatief van Deloitte, de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en organisator TIG Sports. Leden van de NGF konden online een gratis kaartje voor het toernooi bestellen. Mede door deze actie was er een enorme toestroom van bezoekers bij de wedstrijd van de Ladies European Tour in Vlaardingen. Het succes van Christel Boeljon in de weken voor de wedstrijd in eigen land was een andere belangrijke reden dat ruim 10.000 bezoekers het toernooi bezochten.

Belangrijk tips

De tien winnaars van de clinic konden Boeljon de hemd van het lijf te vragen. Vervolgens gaf de huidige nummer 1 van de Ladies European Tour Money List de golfers tips voor drie belangrijke onderdelen van het spel, het putten, chippen en de lange slagen. Rob Leertouwer van Wassenaarse Golfclub Rozenstein, een van de winnaars, was enthousiast: ‘Het is bijzonder om vandaag met de nummer 1 van Europa op de puttinggreen te staan. We hebben vragen gesteld over het leven van Christel op de Tour en wat deze reeks aan goede prestaties voor haar betekent. Ik heb veel bewondering voor deze golfster!’

Tien winnaars van de Deloitte Ladies Open kaartactie kregen op donderdag 9 juni een clinic van de nummer één van Europa, Christel Boeljon. Op Golfclub Broekpolder, waar Boeljon dit jaar haar vijfde top-10 klassering op rij op de Ladies European Tour behaalde, leerden tien gelukkige golfliefhebbers de kneepjes van het vak van het Nederlandse toptalent.

Voor meer informatie: www.deloitteladiesopen.nl