Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golfen voor een habbekrats in Andalusie


Voor wie de kou wil ontvluchten en op zonnige greens wil spelen, kwamen wij een leuk arrangement tegen in Zuid-Spanje. Casa Don Carlos biedt golfers een shortbreak aan in hun B&B. Inclusief diners, 2 greenfee’s, huur golfclubs en huurauto voor een vanafprijs van € 275 per persoon. De vlucht moet dan nog wel zelf geboekt worden. Retourvluchten naar Malaga kunnen bij Ryanair al vanaf € 75 geboekt worden. Vo’n € 350 kan je dus een paar dagen in de Zuid-Spaanse zon golfen.Casa Don Carlos werd zo’n 5 jaar geleden geopend door twee Brabantse jongens, die er een uitstekende Bed & Breakfast van gemaakt hebben. Op de diverse beoordelingssites scoort Casa Don Carlos onveranderd hoog en met name de gastvrijheid van de bourgondische Brabanders wordt geroemd.
Het questhouse ligt op een uur rijden van Malaga en ook vlakbij een paar schitterende golfbanen.

Voor de golfliefhebbers hebben de eigenaren van Casa Don Carlos een zeer aantrekkelijk golfarrangement samengesteld. Voor een vanafprijs van € 570 voor 2 personen, boek je shortbreak van 3 nachten.De prijs is inclusief ontbijt. 2 diners (2 gangen inclusief koffie/thee en bonbons), Toiletartikelen, zoals deo/scheerschuim, cremes, lotions, etc, Huur auto (classe B - 3 dagen), Huur Golfclubs, 18 holes Lauro Golf incl. Buggy, 18 holes Alhaurin Golf incl. buggy.

Het enige wat je zelf nog moet regelen is de vlucht. Die is al voor zo’n € 75 te boeken bij Ryanair. Omdat in de shortbreakprijs het huren van een golfset is inbegrepen, scheelt dat in de toeslagen voor extra bagage. En als je een beetje handig inpakt, kan je zelfs met je gratis 10 kg handbagage naar Casa Don Carlos afreizen. Grote toilettassen zijn namelijk ook niet nodig, want de gastheren hebben nagenoeg alle toiletspullen voor je klaarliggen.
Al met al kan je dus voor zo’n € 350 per persoon een heerlijke shortbreak golfen in Zuid-Spanje.

Meer informatie over het arrangement is te vinden op: www.casadoncarlos.com

Informatie over Casa Don Carlos staat op: www.casadoncarlos.com