Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe golfreisbrochures met o.a. Costa Rica


Aan het eind van de zomer komen de nieuwe golfreisbrochures weer uit. Ook dit jaar. Voor golfers die dichtbij willen golfen of ver weg, die een short stay willen of juist langer op een golfbestemming willen blijven, in de brochures is voor ieder wat wils te vinden.Veel van de aangeboden bestemmingen zijn bekende golfoorden, maar soms kom je toch een nieuwe bestemming tegen. Zo zagen wij in de brochure van Executive Golf Travel de nieuwe bestemming Costa Rica staan.

Spectaculaire golfbanen

Golfen in Costa Rica? Ja, dat kan dus. De golftouroperator heeft een rondreis in haar programma opgenomen van 10 dagen, waarbij op vijf verschillende 18-holes golfbanen wordt gespeeld.
Kosten voor de trip liggen zo rond de € 2900. Dat is wel een hoop geld. Maar daar krijg je, als je de brochure van Executive Golf Travel leest, wel wat voor. “Costa Rica is een echte ‘puur natuur’ bestemming met tropische regenwouden, prachtige stranden, actieve vulkanen en exotische dieren en de golfbanen zijn spectaculair”, lezen we.

Prijzen inclusief vlucht

In de brochures van Pin High Golf Travel valt ons op dat nu ook, waar relevant, de prijzen inclusief vlucht worden vermeld. Wij kregen nog al eens mail van bezoekers van Golfreiswijzer, die aangaven dat het onzin is om golfreizen naar o.a. Turkije, Zuid-Spanje en Portugal, zonder vlucht aan te bieden. Immers je gaat daar niet zo snel met de auto naar toe.
Achterliggende gedachte van het aanbieden van prijzen zonder vlucht was dat golfers vaak zelf een ticket wilden boeken dat goedkoper zou zijn dan wat de touroperator aanbood. Wij denken echter dat het een goede zaak is dat zo veel mogelijk de prijzen met en zonder vlucht worden vermeld.

Bent u benieuwd naar de nieuwe brochures dan kunt u ze opvragen of downloaden bij de golftouroperators. Kijk op:
3D Golfvakanties
Fairway Golftravel
Executive Golf Travel
Pin High Golftravel
Golftime Travel

executive Golf Travel is een van de golftouroperators die eind deze zomer haar nieuwe brochure uitbracht.