Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Goedkope suprisedeals KLM met TripShake App


KLM heeft deze een bijzonder applicatie voor de iPhone en Android toestellen gelanceerd. De TripShake App. Deze applicatie biedt iPhone- en Android-gebruikers een aparte manier om de vele mogelijkheden voor een volgende vakantie te verkennen.

KLM heeft deze week een bijzonder applicatie voor de iPhone en Android toestellen gelanceerd. De TripShake App. Deze applicatie biedt iPhone- en Android-gebruikers een aparte manier om de vele mogelijkheden voor een volgende vakantie te verkennen. Door even met de telefoon te schudden, verschijnt er een KLM-bestemming en een ticketprijs.KLM biedt nu de mogelijkheid om met de TripShake-app via een mobiele telefoon toekomstige bestemmingen te verkennen, waar en wanneer de gebruiker maar wil. Met de applicatie kunnen continent en reisdata worden geselecteerd, maar je kunt je ook laten verrassen en deze opties open laten. Door even met de telefoon te schudden, verschijnt er een van de meer dan 100 bestemmingen. Voor meer suggesties kan de telefoon telkens opnieuw worden geschud, totdat de ideale bestemming is gevonden. Naast de bestemming wordt ook het laagste tarief voor een retourvlucht getoond. De gebruiker kan de uitkomst delen via social media en de vlucht eventueel meteen boeken.

Wij probeerden de App even uit en inderdaad, het is een fluitje van een cent om een leuke deal te zoeken. Bij het opgeven van Nice (Zuid-Frankrijk is altijd leuk om te gaan golfen deze tijd van het jaar) schudden wij een prijs van 129 uit de TripShake. Niet slecht. Het is dan echter wel even zoeken welke dagen je voor die lage prijs kan vliegen. Maar heb je dat gevonden, dan kan je zelfs via de App boeken.
Het voordeel van vliegen met KLM, we hebben het al vaker geschreven, is dat je geen extra kosten hoeft te betalen voor golftassen en ook het inchecken van een koffer is gratis. Voor wie een goedkope deal van KLM weet te bemachtigen, is de maatschappij vaak goedkoper dan veel lowcost carriers.

De iPhone app is nu beschikbaar in het Engels, Nederlands en Duits en kan gratis worden gedownload. Kijk op: iTunes.com

De Android-versie volgt begin volgende week en is dan te downloaden van Market.Android.com