Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Extra voordelig naar Engeland in 2012


Voor wie plannen heeft om in 2012 naar Engeland te gaan is er momenteel een aantrekkelijk aanbod. Ferrymaatschappij SeaFrance biedt alle overtochten vanuit Calais naar Dover, tot 23 augustus 2012 tegen een vaste lage prijs aan. Dit aanbod geldt ook tijdens de Olympische Spelen! U moet echter wel nu boeken.Lang niet iedereen weet of en zo ja wanneer hij of zij volgend jaar naar Engeland zal gaan. Ok้ als je naar de Olympische Spelen wilt, dan weet je de data wel. Maar wanneer je een potje golf gaat spelen aan de andere kant van de Noordzee is waarschijnlijk nu nog niet bekend wanneer dat zal zijn. Wellicht is het toch het overwegen waard om alvast een datum vast te leggen als u die kant op wil, want de tarieven die Sea France aanbiedt zijn super goedkoop en ze gelden van 4 januari tot 23 augustus 2012. Het enige ‘nadeel’ (als we van een nadeel mogen spreken) is dat u voor 6 november de overtocht moet boeken.
Maar ach, wat maakt dat uit. Het vooruitzicht van een leuke golfvakantie volgend jaar naar Engeland is natuurlijk ook leuk.
Sea France heeft overigens nog een ontsnappingclausule ingebouwd. Als het het toch te vroeg is om een definiteve datum vast te leggen is er het Flexitarief.
Tegen betaling van een supplement van €15 per enkele reis kan de reservering gratis worden gewijzigd, zelfs tot het uur van vertrek.


De overtochten die SeaFrance aanbiedt voor de vroegboekers, liggen per retour ongeacht het aantal passagiers op € 58 voor een auto, € 78 voor aanhangwagen of caravan (of € 136 incl. auto)en € 98 voor een camper.
Een enkele reis boeken kan natuurlijk ook als u via een andere route heen of terug wilt. De kosten liggen dan op € 29 voor een auto, € 39 voor aanhangwagen of caravan (of € 68 incl. auto) en € 49 voor een camper.


Reserveren v๓๓r 6 november as.
Bovengenoemd aanbod is via internet of reserveringscentrale te boeken tot uiterlijk 6 november 2011en geldig voor overtochten in de periode 4 januari tot 23 augustus 2012.

Informatie en reserveringen: 010 – 433 33 12 en www.seafrance.com Het is nu ook mogelijk te reserveren via de smartphone.